Post by apinnaraco on Mar 7, 2022 5:15:39 GMT
------------------------------------------
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Car Parking Multiplayer IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ oszukiwać nieskończone klucze ▞▞▞
▞▞▞ Car Parking Multiplayer 2022 version ▞▞▞
Uwielbiam tę grę, ale nienawidzę sposobu, w jaki po ulepszeniu gry tracisz wszystkie domy, w tym dom 3, więc mam nadzieję, że w następnej aktualizacji wrócę dom 3 pls
Hijacker Jack - Famous. Rich. Wanted. Azione hxcc
tbh jest to jedna z najlepszych gier samochodowych, grafika jest szalona, podobnie jak samochody, jedynym problemem są uszkodzone samochody, hakerzy mają nadwozie innego samochodu, a następnie oszukują ludzi z handluj, dając im samochód bazowy zamiast tego, za co handlowali, więc myślę, że powinna istnieć opcja zgłaszania tych oszustów, ale poza tym ta gra jest świetna
Potrzebuje więcej samochodów, lepiej wytnij dźwięki, więcej torów, lepsza optymalizacja, dużo potencjału
Mój projekt robi bałagan przy każdym ponownym uruchomieniu gry... To strata czasu i wysiłku... Lubię grać, ale teraz robi się irytujące... Mam nadzieję, że to naprawisz
Nawet nawet
mam Samsunga j6 plus z pamięcią RAM 4 GB, dlaczego czasami moja gra jest zbyt opóźniona, gdy przyspieszam pojazd do 200 i proszę zaktualizować grafikę tej gry nie mogę grać na średniej grafice, a także zaktualizować wnętrze land cruisera dzięki
Car Parking Multiplayer სიმულაცია mhip
Do you love car games? Experience real car driving and improve your driving skills with the best car simulator Real Car Parking Multiplayer.
Gra spoko ale jak się dałem wynik na moje konto bo mnie wyrzuciło znikły moje auta, które robiłem i zbierałem na nie parę godzin, a tu co nima ich były warte 50 milionów kasy a tu co gawno nie ma jeszcze aż do końca się czegoś naprawi i mi wrocą moje gabloty
Witaj, moja gra się zacina, kiedy gram offline, nie zacina się, ale kiedy wchodzę do Internetu, zawiesza się i zacina w jeden sposób. Bardzo kocham tę grę, ale nie mogę grać online
Jest to proces nie do zaakceptowania i nie do zniesienia. Dałbym mu 0 gwiazdek, ale nie mogę tego zrobić. Tak, to w ogóle zabawne, ale jesteś oburzeniem! Nie chcę być niegrzeczny, ale moim upartym podejściem do tego całego procesu jest to, że jest to niestabilna i niedoinformowana gra. Chciałbym, żeby wszystko było za darmo, ale cię to nie obchodzi. Wszystko ma związek z prawdziwymi pieniędzmi, a to jest niepotrzebne. Udoskonal tę grę, a może dam jej 5 lub 4 gwiazdki. Przepraszam za niewygodne okoliczności.
Parking Master Multiplayer · Homescapes · Cooking Craft · My Talking Tom Friends · Resortopia ... LOL - Buduj Battle Royale · Extreme Car Driving Simulator
Zajefajne
W tej aktualizacji jest wiele problemów, przerób je i napraw błędy tak szybko, jak to możliwe, ponieważ gra stała się nudna i jest inny punkt, który ci przedstawię.
Ściągnij Car Parking Multiplayer APK 4.7.8 + Mod: Free Shopping. Jest to symulacja parkowania w 3D z motywem samochodowym. W grze możesz zbierać wszelkiego
Nienawidze tej gry głupia aktualizacja nie mogę się sprawdzić
Ta gra jest taka gówniana, że nie da się przejść 7 poziomów 🖕
Co zrobili faceci z dźwiękiem samochodów, nie brzmi już realistycznie. Prowadzę mojego Mercedesa klasy klasy i nie podoba mi się, jak to brzmi Wracam do starej aktualizacji Nie podoba mi się to
Car Parking Multiplayer Simulyatorlar kyhw
Car Parking Multiplayer, free download Android. Car Parking Multiplayer 4.8.4.9: Więcej niż tylko gra w parkowanie samochodów. Car Parking Multiplaye.
Na początku działa, grałem w to od miesięcy. a 3 dni później nie mogę go teraz otworzyć. Wystąpił błąd, za mało miejsca, ale nadal mam 51,6 GB
Rozłącza na blacie
Uwielbiam tę grę i zawsze grałem. Ale coś znalazłem.Oznacza to, że nie mogę zapisać danych gry i nie mogę się zalogować z innego telefonu. Zapisywanie ładowania samochodu zostało zatrzymane.
Pobierz Car Parking Multiplayer MOD APK 4.8.4.20 (Nieograniczone pieniądze, Odblokowane wszystko) Bez reklam, Bezpieczeństwo.
Uwielbiam tę grę, ale kiedy ją zaktualizowałem, gra pogorszyła się, nawet mój telefon ma dużą pamięć masową, a 3 GB pamięci RAM wciąż pozostaje w tyle i nie wiem, dlaczego czasami, gdy ścigam się w 402, może samochód spada z podziemia, jak do cholery właśnie się stało? A także, gdy się wylogowałem i zalogowałem, moje inne samochody zniknęły, mimo że zapisałem proces. Mam nadzieję, że naprawisz te błędy i awarię w swojej grze, ponieważ naprawdę chcę ponownie w nią zagrać DZIĘKUJĘ ❤️!!!!
Gra jest dobra, ale kiedy klikam tryb multiplayer, nie widzę listy znajomych na mapach, ładuje się, proszę naprawić ten błąd
To dobra gra, ale musimy być w stanie zrobić więcej rzeczy w grze ..... możemy zaparkować 1 samochód i wrócić po więcej samochodów, aby zaparkować je obok pozostałych samochodów ..... Powinniśmy mieć garaże, które możemy kupić, aby zaparkować nasze samochody, tak jak nie powinniśmy za każdym razem wchodzić do menu ... Chciałbym móc to zrobić grając z moimi przyjaciółmi, ale nie mogę .... a także potrzebujemy więcej samochodów w gra... ale mimo wszystko jest to bardzo dobra gra, lubię ją fajnie.. i powinniśmy być w stanie jeździć na rowerach w terenie, także na motocyklach ulicznych 🏍.
Jego dobre dźwięki nowego samochodu, aktualizacje map i wiele innych, ale bugsssss. Jest ten błąd, przez który jeśli wejdę w „podróż” do tyłu, gdy wejdę do gry, zawieszenie resetuje się i jest to denerwujące, po drugie biegi psują się, gdy twój samochód jest prowadzony przez innego gracza, do którego zawsze muszę wracać napraw to i to męczy.
Zaktualizowana wersja tej gry jest ohydna. Oczekuję, że brakuje tego, co ma znaleźć się w tej wersji, ponieważ reflektor nie zapewnia wystarczającego oświetlenia. Prawo zakupu samochodu Andelse również ograniczone w niektórych samochodach, mimo że mam wystarczająco dużo pieniędzy na zakup. Również dźwięk samochodu nie jest taki, jak wcześniej. Prosimy o jak najszybsze usunięcie lub naprawienie tej usterki, aby gra została oceniona*****. Wszystkie dźwięki samochodu muszą zostać naprawione
Plsss przywróć dźwięki samochodu i umieść logo w dowolnym samochodzie, aby realistycznie zbudować nadzieję, że zobaczysz to olzhass. i plsss naprawić opóźnienie
Mogła być dobra, ale jest wspólne przeciętna. Tryb jednego gracza jest taki sobie, natomiast multiplayer jest bardzo przeciętny. Wszystko przez to, że brakuje nam wyścigów, funkcji itp. Myślę, że zaimplementowanie jakiś tras na wyścig lub ich tworzenie byloby fajnym pomysłem na urozmaicenie gry. Fizyka do poprawy. Podczas podjeżdżania autem pod górę albo zjeżdżania z góry np. Audi R8 to problem. Na podjeździełapie dziwną podsterowność, a na zjeździe jeździeckie napisy kołysze się...
Niedobrze, ponieważ system rankingowy jest zbyt duży, zawsze pojawia się na moim ekranie podczas gry
Car Parking Multiplayer სიმულაცია nrrt
To musi być najlepsza aktualizacja, jaką do tej pory wykonałeś! Dźwięki samochodów są oczywiście najlepszą częścią, nie wspominając o wciąż wielu nieścisłościach; dźwięk LFA jest, co zrozumiałe, trudny do odtworzenia, ale przynajmniej powinien brzmieć jak właściwy krzyk V10. Dźwięk Audi R8 był w porządku przed tą aktualizacją dźwięku, obecny nie pasuje do poprzedniego. I proszę NIE ZMIENIAJ DŹWIĘKU W FORDZIE GT40, PONIEWAŻ JEST IDEALNY. Czy mogę również zasugerować dodanie klasycznych supersamochodów? (F40, McLaren F1 itd.)
Real Car Parking Multiplayer 3.0 pobierz Apk. Znajdź najnowszą i starsze wersje.
Gra ok ale gracz Guwer zabrał mi ałto wskoczył niby wiścig jak sie zgodziłem się znikneło i dostałem ałto za 10tysiency
3 gwiazdki narazie bo brakuje tu trochę aut jest mało gdzie tuningu!
Car Parking Multiplayer Симулационни fmq